Over mij

Mijn naam is Adi, gediplomeerd dakdekker in Schijndel. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring als dakdekker en werkte aan grote en kleine bouwprojecten in Libanon, Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en mijn moederland Syrië.

Sinds 2014 ben ik als dakdekker werkzaam in Nederland. Ik ben zelfstandig ondernemer en doorliep een universitaire bouwopleiding. Ook behaalde ik meerdere diploma’s bij erkende opleidingen.

Ik beschik over het VCA-certificaat (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) dat maakt dat ik elke dag veilig en gezond voor u aan het werk ga.

Uw dak is mijn zorg, vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. En ook daarna blijf ik betrokken. Zonder meerkosten inspecteer ik uw dak tot 12 maanden na oplevering van alle werkzaamheden tweemaal. Daarnaast bied ik als De Echte Dakdekker tien jaar garantie.Vakmanschap

De Echte Dakdekker staat voor vakmanschap. Of het nu gaat om het verhelpen van een kleine lekkage, een spoedreparatie, een verbouwing, een renovatie of een nieuwbouwproject: kwaliteit voert de boventoon. Altijd en overal. Waarom? Een tevreden klant is de beste ambassadeur van De Echte Dakdekker.

Tijdens alle werkzaamheden wordt uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals bitumen, pvc, zink, lood en koper. Bij elke opdracht maak ik inzichtelijk welk materiaal het beste past bij uw dak.

Elke opdracht wordt grondig voorbereid en met zorg afgewerkt. En na oplevering laat De Echte Dakdekker de werkplek netjes achter. Zoals het hoort. Binnen 12 maanden kom ik graag terug voor een inspectie.